Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ДЛЯ ЧОРНОБИЛЬЦІВ І КАТЕГОРІЇ ПОЧИНАЄТЬСЯ ПРОЦЕДУРА ЗАМІНИ ПОСВІДЧЕНЬ

Громадянам, віднесеним до учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І категорії, будуть видані нові посвідчення. Про це повідомили у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

На сьогодні Департамент уже отримав бланки посвідчень для осіб з інвалідністю з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, щодо яких установлено причинний зв’язок інвалідності з Чорнобильською катастрофою, хворим внаслідок Чорнобильської катастрофи на променеву хворобу, віднесеним до категорії І, та розпочинає роботу щодо їх заміни.

Громадяни, віднесені до учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії, мають звернутися до управлінь соціального захисту населення за місцем проживання (реєстрації) і подати заяву встановленого зразка, копію паспорта, посвідчення І категорії з вкладкою та дві фотокартки (3х4см). Фахівці управлінь направлятимуть усі заяви з переліченими документами до Департаменту для розгляду на засіданні комісії.

Посвідчення надаватимуться уповноваженими органами за місцем проживання (реєстрації) особи на підставі рішення комісії та первинних документів, які будуть зберігатися в архіві Департаменту.

Раніше ми повідомляли, що термін заміни посвідчень особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, та іншим категоріям громадян продовжено до 01.01.2020 року. Це обумовлює їх право отримати бланки посвідчень нового зразка і гарантує можливість безперешкодно користуватися відповідними пільгами та компенсаціями згідно з чинним законодавством.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

 



Середа, 06 Лютого 2019 09:17 | Переглядів: 152

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]