Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Внаслідок монетизації субсидій зміниться лише одне – люди почнуть отримувати готівкові кошти, які зможуть заощаджувати

Кабінет Міністрів України не запроваджуватиме жодних додаткових обмежень, перевірок чи каральних заходів у зв’язку з монетизацією субсидій. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Ми максимально спростили механізм отримання готівкових коштів. Ми не вводимо ніяких додаткових критеріїв чи обмежень для отримання субсидій, не запроваджуємо жодних перевірок чи каральних заходів. Тобто в механізмі призначення субсидій нічого не змінилося, змінилася лише форма отримання субсидій – замість розрахунків на папері люди будуть отримувати «живі» кошти. Це єдине, що зміниться внаслідок такого кроку», – сказав він.

За словами Павла Розенка, монетизація є кінцевим етапом реформування системи житлових субсидій, яке розпочалося майже чотири роки тому. «Реформування системи субсидій ми почали майже 4 роки тому. Ще коли я був Міністром соціальної політики, я постійно говорив про те, що кінцевим етапом реформування системи субсидій має стати повна монетизація субсидій. І от ми до цього прийшли», – зазначив він.

Віце-прем’єр-міністр наголосив, що логіка монетизації субсидій є абсолютно правильною: люди повинні отримати реальний ресурс – «живі» кошти – яким після сплати за житлово-комунальні послуги вони зможуть розпоряджатися так, як вважають за потрібне. «Люди фактично отримують додаткове джерело доходу. Адже, витрачаючи енергоресурси, газ більш економно, людина матиме на руках додаткові кошти, які може витратити на свій власний розсуд», – наголосив він.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва Кабінету Міністрів України



П'ятниця, 15 Березня 2019 13:24 | Переглядів: 137

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]