Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЗЬКІ АГРАРІЇ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ЕКОЛОГІЧНІ ГРАНТИ

Український проект бізнес розвитку плодоовочівництва (UHBDP), який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), оголосив про відкриття у Запорізькій області нової грантової програми - «Малі екологічні гранти».

Як пояснили в Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, гранти можуть отримати виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів з органічною сертифікацією; виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів та постачальники ІСТ обладнання та інструментів без обмеження локації бізнесу.

Обов'язкова умова - офіційно зареєстрований бізнес (ФОП 3-ї групи, ТОВ, СОК, ФГ).

Гранти можуть бути спрямовані на:

засоби виробництва для виробників з органічною сертифікацією (підтримуються будь-які ідеї, пов'язані з додатковим прибутком у рамках органічного бізнесу);
засоби виробництва для всіх виробників (підтримуються будь-які ідеї, пов'язані зі зменшенням негативного впливу на навколишнє середовище, переваги будуть віддаватися заявкам, у яких у тому числі буде очікування додаткового прибутку в рамках упровадження нових засобів виробництва);
для постачальників IT обладнання та інструментів - доробка існуючого обладнання/сервісу, що вирішує проблеми безпеки продуктів або проблеми, пов'язані з навколишнім природним середовищем.
Довідково:
Для участі у конкурсі грантів необхідно надіслати запит довільної форми щодо участі у програмі за адресою info@uhbdp.org та отримати доступ до он-лайн тренінгів. До 19 квітня є можливість пройти он-лайн тренінги для кращого формулювання своєї ідеї. За порадами щодо заповнення анкет та формулювання ідей слід звертатися до контактної особи: Подшивалов Геннадій Валерійович, тел./факс (0619)-42-13-68, моб. тел. 067-613-72-58.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 08 Квітня 2019 16:00 | Переглядів: 171

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]