Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ГЛАВА ДЕРЖАВИ: ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА БУДУТЬ ВІЛЬНИМИ, А РЕЗУЛЬТАТИ ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ ГРОМАДЯН - ЗАХИЩЕНІ

Президент України Петро Порошенко під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV наголосив, що президентські вибори будуть вільними, а результати волевиявлення громадян – захищені.

На запитання щодо звинувачень у спробі зриву виборів, Президент зауважив, що несе персональну відповідальність за захист конституційних прав і свобод громадян.

«До першого туру ми чули величезну кількість звинувачень про те, що у нас нібито і великі фальсифікації, і великі підкупи, і неможливість встановити волевиявлення. Я сказав – ми цьому маємо протидіяти відкритістю і прозорістю», - нагадав Глава держави.

За словами Петра Порошенка, для цього було запрошено понад 2 тис. іноземних спостерігачів, які мають бути в кожній окружній комісії і мати можливість вільно відвідувати дільниці.

«На першому турі вибори були визнані зразковими. Ніколи ще Україна не проводила таких відкритих і прозорих виборів. Наголошую, що саме такими будуть і вибори у другому турі», - заявив Президент.

«Ми надали можливість окружним комісіям у випадку недостатнього кворуму самим швидко кооптувати необхідну кількість членів дільничних виборчих комісій», - наголосив Глава держави. Він додав, що нині через гарячу лінію набирають волонтерів для роботи членами комісій і спостерігачами.

«Наголошую, що це є моя персональна відповідальність. Вибори будуть вільними. Результати волевиявлення громадян будуть захищені. І ніхто в жодній області не зможе зупинити або перешкодити виборчому процесу», - резюмував Глава держави.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України

 



Вівторок, 16 Квітня 2019 12:11 | Переглядів: 147

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]