Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЖЦІ ВИЙШЛИ НА СУБОТНИК НА ОСТРОВІ ХОРТИЦЯ

Вже традиційно у квітні запоріжці вийшли на суботник, який присвячено всеукраїнській акції «День довкілля». Наймасштабніша акція до Дня довкілля відбулася сьогодні, 20 квітня, на острові Хортиця біля Музею козацтва.

Близько 100 держслужбовців облдержадміністрації долучилися до робіт з прибирання Козацького кола та прилеглих територій. Збирали гілки та сухостій. Одразу зібрані гілки перероблялися на тріску, яку Національний заповідник «о.Хортиця» використовує у господарстві. Загалом під час суботнику держслужбовці зібрали біля 90 складометрів гілля.

Такі суботники сьогодні проводяться в усіх містах та районах області.

- Вже традиційно розпочато низку суботників на територіях області. Після зими у зонах відпочинку необхідно наводити порядок, щоб у вихідні та свята запоріжці мали можливість відпочити в улюблених місцях. Ми всі разом зробимо улюблений острів Хортицю чистим та охайним, це стане своєрідним подарунком для всіх жителів міста напередодні Великодніх свят. Саме на свята запоріжці поїдуть на природу, щоб відпочити та зарядитися позитивом. До того ж цього року саме цю територію Козацького кола очікує велике перетворення на краще. Отже, ми зробили свій внесок у цю шляхетну справу, — зазначила керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, яка теж взяла участь у суботнику.

За словами представників обласної влади, на цьому акції за чисте довкілля не закінчуються. Планується проведення суботників із залученням громадських організацій у парках та скверах.
Акції за чисте довкілля будуть тривати протягом квітня і травня на території всього Запорізького регіону. Жителі області мають змогу долучитися до благоустрою територій та разом привести до ладу улюблені місця відпочинку.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 22 Квітня 2019 10:36 | Переглядів: 183

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]