Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Біля Братської могили, в селі Новоолександрівка, зібралися учні школи та жителі сіл.

З кожним днем усе далі від нас священна дата – День Перемоги. 72 річниця – це свято, як символ радості і скорботи, пам’яті і безсмертя, воїнів, які в ім’я життя і майбутнього власною кров’ю захищали кожний клаптик нашої рідної землі.
Давно відгриміли залпи війни… Суворий час Другої світової став надбанням історії. Та хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на своїй землі українська нація – у цей день країна вклонятиметься вам, солдати Перемоги.
З метою виховання поваги до героїчних подвигів співвітчизників, вшанування пам’яті тих, хто загинув у роки страшної війни 1939 – 1945 років, формування патріотичного почуття гордості за старше покоління, сприяння пробудженню бажання вивчення історії своєї держави, збереження її традицій, 9 травня біля Братської могили, в селі Новоолександрівка, зібралися учні школи та жителі сіл.
На заході були присутні голова Новоолександрівської сільської ради Олександр Корнієнко, депутат Запорізької районної ради, керуючий справами апарату районної ради Олександр Перегуда та голова спілки ветеранів с. Новоолександрівка Анатолій Осіпенко. Запрошені на свято розповідали присутнім про події тих тяжких часів, про героїзм нашого народу, про земляків, які здобували перемогу на фронтах війни.
Святий обов’язок сучасних і прийдешніх поколінь – не забути, якою ціною викарбовано Перемогу. Для молоді подвиг військового покоління – це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра. Це суміш печалі і радості, пов’язаних зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.
Незважаючи на непростий час, нікого з тих, хто полягли на полях битв Другої світової війни, і тих, хто повернувся до мирної праці, ми не маємо права забути ні в День Перемоги, ні в звичайний буденний день. Їм завжди наша любов, повага і шана. Адже ми у великому боргу перед ними. Пам’ятаймо про це.

 



Середа, 10 Травня 2017 12:20 | Переглядів: 674

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]