Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України

На сайті Пенсійного фонду функціонує веб-портал, який дозволяє отримати ряд послуг “не виходячи з дому” не тільки пенсіонерам, а й всім громадянам України.

На Порталі Ви можете отримувати інформацію про свій страховий стаж, про розмір заробітної плати, з якого сплачено єдиний соціальний внесок, пенсіонери можуть записатися на прийом до Пенсійного фонду на певні дату і час, отримати доступ до своєї електронної справи, звернутися із заявою, а також отримати ряд інших послуг.
А активізована Вами функція смс-інформування – повідомить про те, як формується персональний страховий стаж, як сплачує внески роботодавець, про призначення (перерахунки) пенсії.
Ще одна функція, яка стає доступною для роботодавця у його кабінеті, - можливість отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні).
Для страхувальників, які аутентифіковані на Веб-порталі за ЕЦП, надано можливість формування та подачі звернень таких типів:
• довідка за формою ОК-7 за період перебування застрахованої особи у трудових відносинах із страхувальником;
• довідка про страховий стаж застрахованої особи, для призначення страхових виплат згідно форми що буде надана Замовником.
Веб-портал містить захищені персональні облікові дані застрахованої особи. Всі послуги надаються безкоштовно та цілодобово за адресою: http://www.portal.pfu.gov.ua
Зареєструватися на веб-порталі просто: зверніться до будь-якого з Пенсійного фонду в Запорізькій області або самостійно, за допомогою електронного цифрового підпису.
Запрошуємо Вас приєднатися до нового сервісу електронних послуг Пенсійного фонду України та особисто оцінити його переваги.

Запорізьке приміське
об’єднане
управління ПФУ
в Запорізькій області



П'ятниця, 03 Травня 2019 09:55 | Переглядів: 175

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]