Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Про початок прийому заявок на участь у конкурсі з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання компенсації шляхом здешевлення кредитів

З метою забезпечення виконання вимог «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 року № 300 (зі змінами), обласною конкурсною комісією затверджено Умови для розгляду заявок суб’єктів господарювання агропромислового комплексу – претендентів на отримання права на часткову компенсації відсоткової ставки за залученими у національній валюті банківськими кредитами у 2019 році.
Оголошення про Умови проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для надання фінансової підтримки через механізм здешевлення кредитів опубліковано в газеті «Запорізька правда» від 18 квітня 2019 року № 16 (23854).
Крім того, Умови проведення конкурсу розміщено на офіційному веб-порталі обласної державної адміністрації у розділі «ОДА» - «Структура облдержадміністрації» - «Департамент агропромислового розвитку» - «Новини» та надсилаємо додатком до даного листа.
Конкурсна комісія розпочала прийом заявок на участь у конкурсі та документів, що додаються до них, у день оприлюднення оголошення про Умови проведення конкурсу в газеті «Запорізька правда», тобто з 18.04.2019 року. Засідання конкурсної комісії проводяться у разі потреби.
Останній день подачі документів 27 листопада 2019 року.
Документи надаються до Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації, що знаходиться за адресою: 69107, м. Запоріжжя, проспект Соборний, буд. 164. кабінет 535.
Довідки за телефоном: (061) 239-05-55.

Звертаємо увагу, що у 2019 році під час прийняття рішення щодо надання компенсації перевага надається позичальникам:
- у першу чергу – які мають чистий дохід (виручку) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік до 20 млн. гривень;
- у другу чергу - які провадять діяльність з вирощування та розведення тварин (великої рогатої худоби для отримання м’яса і виробництва молока, овець і кіз, кролів, свиней, свійської птиці (крім курей та одержання яєць свійської птиці) та використали кредитні кошти для покриття витрат, пов’язаних із такою діяльністю.
Компенсація надається за нараховані і сплачені у поточному році відсотки за користування кредитами:
у розмірі облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами, - позичальникам, які мають чистий дохід (виручку) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік до 20 млн. гривень, та позичальникам, які провадять діяльність з вирощування та розведення тварин (великої рогатої худоби для отримання м’яса і виробництва молока, овець і кіз, кролів, свиней, свійської птиці (крім курей та одержання яєць свійської птиці) та використали кредитні кошти для покриття витрат, пов’язаних із такою діяльністю;
у розмірі 50 відсотків облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами, - іншим позичальникам.

Умови конкурсу додаються.

Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації



Умови конкурсу на 2019.pdf

П'ятниця, 03 Травня 2019 10:01 | Переглядів: 117

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]