Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

БІЛЯ МЕМОРІАЛУ «СКОРБОТНА МАТИ» ЗАПОРІЖЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь у мітингу, присвяченому Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дню пам’яті та примирення, що відбувся біля меморіалу «Скорботна мати» в обласному центрі. Вшанувати пам'ять жертв війни прийшли ветерани Другої світової війни, представники підприємств, установ і організацій міста і області.

- Традиційно напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також Дня пам’яті та примирення ми з вами збираємося біля знакових пам’яток та монументів Запорізького краю, аби віддати шану тим, хто захищав нашу землю від ворога. В ці дні ми згадуємо всіх, хто постраждав від жахіть Другої світової війни. Мабуть, «Скорботна мати» в першу чергу уособлює в собі всі страждання нашого народу. Це журба всіх матерів, дружин і доньок, які не дочекалися своїх захисників. І ми з вами маємо пам’ятати про це. Кожен подвиг заслуговує на вшанування. І кожне людське життя заслуговує на повагу. Тож закликаю всіх ніколи не забувати про справжні людські цінності, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих у часи Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу «Скорботна мати».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 07 Травня 2019 13:33 | Переглядів: 137

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]