Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

НА ФІНІШНУ ПРЯМУ ВИЙШЛО ПІДКЛЮЧЕННЯ ВСІХ ЦЕНТРІВ АДМІНПОСЛУГ ДО ЄДИНОГО ВЕБ-ПОРТАЛУ

Про це повідомив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль. За його словами, аби запоріжці отримували якісні послуги в сучасному форматі, в області створено 36 центрів надання адмінпослуг, які функціонують у всіх містах обласного значення та райдержадміністраціях. У процесі реформи місцевого самоврядування ЦНАП відкрили двері також і для відвідувачів семи об’єднаних територіальних громад. У Запоріжжі, окрім центрального ЦНАПу, працює ще п’ять сучасних філій.

Нині всі ЦНАПи підключені до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. На фінішну пряму вийшло і об’єднання ЦНАП в єдину інформаційну систему для надання послуг в онлайн-режимі.

- Реалізація проекту «Регіональний веб-портал адміністративних послуг Запорізької області» відбувається за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». На сьогодні від GIZ отримано серверне обладнання та програмне забезпечення до нього. Ще в грудні 2018 року було проведено навчання адміністраторів ЦНАП щодо його наповнення та функціонування. Завершено апробацію пілотної версії веб-порталу в чотирьох ЦНАПах: м. Запоріжжя, Бердянська, Мелітополя та Якимівського району. Наразі завершується робота з організації захисту передачі даних. І вже до кінця травня 2019 року заплановано поступове підключення до веб-порталу всіх наявних ЦНАП області, після чого розпочнеться повноцінне його функціонування, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За словами очільника регіону, підключення до веб-порталу всіх наявних ЦНАП області стане базою для запровадження надання послуг населенню регіону в сучасному електронному форматі.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



субота, 11 Травня 2019 08:42 | Переглядів: 115

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]