Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У Кушугумському НВК «Інтелект» відбулось традиційне урочисте свято-нагородження переможців районного і обласного етапу учнівських предметних олімпіад

11 травня у Кушугумському НВК «Інтелект» відбулось традиційне урочисте свято-нагородження переможців районного і обласного етапу учнівських предметних олімпіад, переможців творчих конкурсів, учасників захисту робіт МАН «Зоряний час». Вітаючи учнів-переможців, вчителів директор НВК Т.О. Апостолова наголосила, що цьогоріч справді маємо чим пишатись, адже наші діти – призери і переможці не лише районних етапів олімпіад. 20 представників мала школа на обласному етапі інтелектуальних змагань; а це котрий рік поспіль – найвищий показник у Запорізькому районі. 10 учнів здобули призові місця. Вони – наша гордість!!! Велика заслуга у цьому – вчителів-наставників, а також класних керівників, які створюють сприятливу для навчання і доброзичливу атмосферу у дитячих колективах. Наше свято повнилось щирими словами захоплення, щедрої похвали, гордості за своїх вихованців. Адже хто порадіє більше успіхам юних інтелектуалів, як не їхні батьки і вчителі!
На урочистості завітали і шановні гості – голова Кушугумської селищної ради Г.О. Загребельна звернулась до всіх з привітаннями, а також нагородила призерів «Хортицьких читань», учасників захисту робіт МАН К. Журбу і Я. Колокола, а також їх наставників – вчителя фізики Л.І. Дергаченко та вчителя англійської мови І.А. Діденко; депутат обласної ради Д. Майстро і помічник депутата В. Гамаюнова, які привітали усіх переможців інтелектуальних змагань, а ще виступили меценатами: адже учні, які вибороли перемогу на обласних змаганнях отримали не лише подяки і грамоти, а і грошову нагороду. Не залишились без уваги і їхні вчителі-наставники, які теж отримали матеріальні заохочення. Хочеться висловити щирі слова подяки Дмитру Миколайовичу за ту підтримку, яку ми завжди знаходимо у його особі, адже він, випускник нашої школи, ніколи не залишається байдужим до будь-яких питань своєї альма-матер. Переможців районного етапу вітали депутати Запорізької районної ради Л.В. Остопарченко і О.О. Перегуда. Тож, наші зірочки отримали не лише грамоти, але і солодкі подарунки. Свято стало також бенефісом вихованців гуртків, які діють у НВК. Свої яскраві, запальні виступи нам подарували вихованці танцювального клубу «Хортиця» (кер. А. Шарай), колективу «Карнавал» (кер. Л.М. Масаковська) - неодноразові призери обласних і всеукраїнських конкурсів; співом зачаровували учні 2-Б класу (вокальний гурток, кер. Н.М. Малаєва), Аня батура і Каміла Довгопола (5-А кл.); вихованці гуртка «Мовознавець» (кер. А.М. Гльоза) читали безсмертну поезію Кобзаря французькою, англійською і польською мовами. Під час свята ми мали дві радісні події: нашій зірочці Владі Різниченко саме у цей день виповнилось 16 років, а також ювілей святкувала мама випускника і переможця олімпіад Влада Книша - Юлія Вікторівна Ніколаєнко. Тож іменинники отримували привітання від школи та голови Молодіжної ради К. Єфімової.
Бажаємо нашим зіркам , щоб всі життєві сходинки вони долали з легкістю, з гарним настроєм , впевненістю і радістю в серці. І нехай щороку поповнюється наша школа новими талановитими зірочками.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Вівторок, 14 Травня 2019 10:28 | Переглядів: 255

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]