Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАТВЕРДЖЕНО НОВУ ОРЕНДНУ ПЛАТУ ЗА НАДАНІ В ОРЕНДУ ВОДНІ ОБ’ЄКТИ ОБЛАСТІ

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна відбулося чергове засідання комісії з розрахунку розміру орендної плати за надані в оренду водні об’єкти та проведення процедури укладання чи переукладання договорів оренди водних об’єктів на території Запорізької області.

В обговоренні питання взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, місцевого самоврядування, Басейнового управління водних ресурсів річок Приазов’я.

За станом на 1 січня 2019 року фіксована середньозважена величина орендної плати по Україні, з урахуванням коефіцієнта індексації за 1 га площі водного дзеркала, становить 162,7 грн. Враховуючи коефіцієнти розрахунків відповідно до затвердженої методики, плата за 1 га в середньому становить від 425 до 550 гривень.

На засіданні комісії з метою приведення діючих договорів оренди водних об’єктів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типового договору оренди водних об’єктів» розглянуто питання щодо затвердження розрахунків орендної плати за використання на умовах оренди рибогосподарських технологічних водойм, які надані в оренду ТОВ «Агро-Р» та земельної ділянки під ними.

Членами комісії з розрахунку розміру орендної плати за надані в оренду рибогосподарські технологічні водойми на підставі розроблених паспортів розраховано нову орендну плату за водні об’єкти, які надані в оренду на підставі діючих договорів оренди водних об’єктів. Разом з цим визначено нову орендну плату за земельну ділянку під цими технологічними водоймами.

Після затвердження нової орендної плати за земельну ділянку та технологічні водойми, з метою приведення діючих договорів оренди водних об’єктів відповідно до законодавства облдержадміністрацією, як орендодавцем водних об’єктів, буде укладено з ТОВ «Агро-Р» типовий договір оренди водного об’єкта.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 22 Травня 2019 12:32 | Переглядів: 155

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]