Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

НОВИЙ МЕХАНІЗМ СПРИЯТИМЕ ПОКРАЩЕННЮ ЗАХОДІВ З РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Новий механізм забезпечення заходами з реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу запроваджується за принципом «гроші ходять за людиною». Це дозволить забезпечити адресність, прозорість та підвищити якість надання реабілітаційних послуг.

У Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації зазначили, що це стало можливим завдяки прийнятій Урядом постанові «Про затвердження Порядку використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу».

Порядком визначається механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Реабілітація дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу», спрямування бюджетних коштів на відшкодування вартості реабілітаційних заходів для дітей з інвалідністю внаслідок ДЦП закладами охорони здоров’я будь-якої форми власності та організаційно-правової форми або їх відокремленими підрозділами, що забезпечують медичне обслуговування населення на основі відповідної ліцензії та професійної діяльності медичних (фармацевтичних) працівників, а також реабілітаційними установами, підприємствами, закладами, у тому числі їх відділеннями, структурними підрозділами незалежно від форми власності, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Перелік закладів охорони здоров’я, реабілітаційних установ формується Фондом соціального захисту інвалідів за заявницьким принципом.

Заяву закладу охорони здоров’я, реабілітаційної установи слід надсилати на поштову адресу Фонду: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, 72 або на електронну адресу: secretarfszi@ukr.net

У подальшому перелік таких закладів та установ оприлюднюється на офіційних веб-сайтах Мінсоцполітики, Фонду, місцевих та регіональних органів для можливості ознайомлення законних представників дітей з переліком цих установ та обрання з переліку закладу, до якого вони можуть звернутися з питань забезпечення дитини з інвалідністю внаслідок ДЦП реабілітаційними заходами.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 22 Травня 2019 12:33 | Переглядів: 162

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]