Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

РЯТУВАЛЬНИКИ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО НАДЗВИЧАЙНУ ПОЖЕЖНУ НЕБЕЗПЕКУ

Упродовж 18-20 червня у місті Запоріжжя та на території Запорізької області зберігатиметься надзвичайна пожежна небезпека. У ці дні температура повітря досягатиме 32-35° С.

У Головному управлінні ДСНС в області такі температурні показники прирівнюють до 5-го класу небезпеки.

У зв’язку із цим зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях. Тож, з метою попередження травмування, загибелі людей, навчання населення правилам безпеки життєдіяльності, рятувальники застерігають бути обачним та дотримуватись основних правил пожежної безпеки.

Фахівці ГУ ДСНС України у Запорізькій області закликають громадян бути вкрай обережними під час відвідування лісів, парків, берегів річки Дніпро та Національного заповідника о. Хортиця. По можливості утриматися від розведення багаття. Найменша жарина з вихлопної труби автомобіля або кинутий не загашений недопалок можуть призвести до займання. Через високу температуру вогонь швидко розповсюджується по сухій траві та перекидається на дерева, що може призвести до масштабної пожежі, яка згодом охоплює великі площі екосистем.

Окремо запорізькі рятувальники звертаються до батьків – не залишайте без нагляду дітей.

Актуальним є питання пожежної безпеки при експлуатації сільськогосподарської техніки, а також об’єктів для зберігання зерна. Важливо обладнати приміщення автоматичними установками пожежної сигналізації та системами оповіщення про пожежу У наявності мають бути первинні засоби пожежогасіння, працюючий внутрішній та зовнішній протипожежний водогін тощо.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 19 Червня 2019 09:42 | Переглядів: 103

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]