Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбувся звітний концерт учнів та випускників дитячої музичної школи у селі Біленьке

12.05.2017 в рамках проведення державної атестації КЗ «Дитяча музична школа» Запорізької районної ради, яка здійснюється один раз на 10 років, відбувся звітний концерт учнів та випускників дитячої музичної школи у селі Біленьке.
Захід відвідала комісія з представників районного та обласного рівня, а саме:
керівники району: голова райдержадміністрації Васюк А. Г та голова районної ради Шевчишин А.М., заступники голови райдержадміністрації Чудеснова С.І. та Зенкін Ю.В., голова правління райпотребкооперації Чухрай О.В., начальник відділу культури і туризму Гемська І.В., директор центру культури і дозвілля ЗРР Чудновська Т.С..
Від обласних закладів культури були присутні головний спеціаліст Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ОДА Згурська Л.С. та завідуюча методкабінетом обласного центру культури і мистецтв ЗОР Камінська Л.В. та заслужений працівник культури України Паращук Н.М.
У організації заходу приймали безпосередню участь керівники Біленьківської ОТГ та фермерських господарств території.
У концертній програмі звучали музичні твори різних жанрів, які старанно виконували учні різних вікових категорій, а також – випускники минулих років: Істоміна К., Третинко С. та Степанова О., які неодноразово займали призові місця та були лауреатами як обласних, так і міжнародних конкурсів та фестивалів.
Наприкінці концерту справжнім несподіваним подарунком для всіх став Гімн про музичну школу, який виконали учні, викладачі разом з присутніми гостями (слова та музика викладача ДМШ О.Греджевої).
Директору музичної школи Ю.Г.Галку, який у цьому році відзначає 20-річний ювілей перебування на посаді керівника закладу, керівники району вручили Подяку та привітали весь його творчий колектив.



субота, 13 Травня 2017 10:56 | Переглядів: 1083

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]