Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ТРИВАЄ РЕМОНТ МІСЦЕВИХ АВТОДОРІГ

За інформацією Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, за станом на 27 червня в Запорізькій області відремонтовано дорожнє покриття автомобільних доріг загального користування місцевого значення на загальній площі 155 520 м². Це 67% від робіт, запланованих на поточний рік, що виконуються за кошти субвенцій, розподілених на експлуатаційне утримання, без урахування робіт, що проводяться в рамках співфінансування з місцевими бюджетами.

Насамперед виконуються роботи на автодорогах з урахуванням наданих пропозицій райдержадміністраціями, на маршрутах шкільних автобусів та в межах населених пунктів.

Аварійні роботи проведено на загальній площі 73 798 м². У межах договірних обсягів роботи завершено в Бердянському, Василівському, Кам’янсько-Дніпровському, Веселівському, Вільнянському, Запорізькому, Мелітопольському, Михайлівському, Новомиколаївському, Оріхівському, Пологівському, Приморському, Розівському, Токмацькому, Чернігівському, Якимівському районах. Тривають роботи з аварійного ремонту в Якимівському районі в рамках співфінансування з місцевого бюджету, запланована площа становить 5 137 м². Розпочато аварійний ремонт у Приазовському районі.

На стадії завершення здійснюються роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі О080789 Запоріжжя – Біленьке в Запорізькому районі. Найближчим часом розпочнеться поточний середній ремонт у Великобілозерському районі на дорозі О080307 Велика Білозерка – Верхній Рогачик та у Приморському районі на дорозі О081664 Болгарка-Новоолексіївка-Орлівка-Ботієве в рамках укладених договорів.

Триває аварійний ремонт мостового переходу через р. Верхня Терса на автодорозі О081237 Новомиколаївка – Сторчове – Максимівка – Михайло-Лукашеве в с. Новомиколаївка за договором на суму 3 300 тис. грн. Мостова споруда тривалий час знаходилася в аварійному стані та нарешті в поточному роцізапланованозавершити її ремонт.

Крім цього, протягом тижня було ліквідовано ямковість на загальній площі 11 884 м² включно з роботами на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. Планові обсяги робіт виконано в Запорізькому, Василівському, Кам’янсько-Дніпровському, Великобілозерському, Бердянському районах. Продовжується ліквідація ямковості пневмоструменевим методом у Більмацькому, Оріхівському, Михайлівському, Веселівському, Приазовському, Приморському та Якимівському районах та розпочато в Пологівському районі. Асфальтобетонною сумішшю ямковість ліквідована на загальній площі 32 788 м², виконано планові обсяги робіт у Веселівському, Великобілозерському, Кам’янсько-Дніпровському, Розівському, Більмацькому, Михайлівському, Оріхівському, Пологівському, Чернігівському, Токмацькому, Приморському, Бердянському, Василівському, Запорізькому, Мелітопольському, Приазовському, Якимівському районах. Наразі тривають роботи в Гуляйпільському та Новомиколаївському районах.

Для покращення стану безпеки дорожнього руху проводяться роботи з установлення та заміни дорожніх знаків, у першу чергу на аварійно небезпечних ділянках доріг та на підходах до залізничних переїздів. Тривають також роботи з планування узбіч для забезпечення водовідводу з покриття дороги.

У Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації нагадують, що пересування транспорту з навантаженням на вісь понад 7 тонн або фактичною масою понад 24 тонни автомобільними дорогами загального користування місцевого значення заборонено.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 01 Липня 2019 14:37 | Переглядів: 134

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]