Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У закладах культури Запорізького району до Дня Конституції Україні проведено різноманітні культурно-масові заходи

В Малокатеринівському будинку культури було проведено розважальну програму «Квітуй у пісні й добрих справах, чарівна молодість моя!», присвячена Дню молоді. Під час програми проводилися спортивні, інтелектуальні, розважальні ігри, в яких брали участь три команди. Учасники отримали сувеніри і подарунки (солодощі). Після цього для усіх присутніх було проведено молодіжну дискотеку.
«Ми – майбутнє України» - під такою назвою в Шевченківському клубі відбувся масовий захід до Дня Конституції України та Молоді разом.. На захід запросили учасників ООС. Завідувач клубу Т. Патуляк привітала присутніх і запропонувала бути активними, веселими учасниками конкурсів, щоб свято запам’яталось надовго. Мешканці села робили селфі біля тематичної фотозони. Учасники свята ознайомились з виставкою поробок «Основний закон України». Професійний музикант з міста Запоріжжя Новожилов Олександр відкрив свято патріотичними піснями. Конкурсні паузи були заповнені наступними цікавими іграми «Законослухняні мешканці», «Збери слово із літер», «Ланцюг єдності», «Привітай з Днем Конституції», молодь та діти приєднались до флешмобу «Неординарні рухи». По закінченні запросили на дискотеку. Святкування тривало до опівночі. Мешканці задоволені відпочинком.
Кожна людина любить свята! В такі дні можна відпочити, зустріти старих друзів та знайти нових. Вчора, у селищі Балабине, був саме такий день. До них на свято завітали люди різного віку. Але, напередодні Дня молоді хотілось би відокремити саме молодь! Молодь Балабине неймовірна, весела, активна, талановита. Хлопці та дівчата запалили танцпол. Дискотека була неперевершена. Чудово відсвяткували День Конституції України та День молоді. На святковому концерті виступали не лише місцеві таланти, а й гості селища. Присутні спостерігали показові виступи спортивної секції з боксу «Jeb» за участю кращих спортсменів. Також на концерті ми милувалися запальними танцями від дивовижного театру вогню «Магай», та слухали пісні від Сергія Годунко, Катерини Дерибас та Дмитра Бабчука. Несподіваною родзинкою свята став виступ від кінного спортивного комплексу «Драйв», який розташований у Балабине. Гості свята не лише мали змогу спостерігати за чудовим виступом та трюками, а й покататися на конях. По закінченні святкового концерту розпочалася запальна дискотека від молодіжної ради Балабине. Запалювали всі, але найкраще вийшло у театру вогню «Магай». Вогняне шоу – це неймовірне видовище!!!
У Миколай - Полі до дня Конституції України проведено: створення колажу «Це моя Україна», екскурсія у бібліотеку, гадання на книжках, плетіння коси, дискотека, рибалочка з нагородами.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації 



Понеділок, 01 Липня 2019 15:55 | Переглядів: 274

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]