Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні мешканці Запорізького району!
Запорізька районна державна адміністрація проводить громадське обговорення (розгляд та врахування пропозицій громадськості) містобудівної документації з планування територій на місцевому рівні – «Детальний план окремої території з метою будівництва та функціонування торгівельного комплексу з реалізації товарів народного споживання розташованій на території Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, за межами населеного пункту» .
Метою розробки даної містобудівної документації є визначення функціонального призначення території, на яку розробляється ДПТ, підготовка пропозицій щодо надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. Детальний план містить графічні та текстові матеріали, а також додатки.
Замовник розроблення проектів містобудівної документації - Запорізька районна державна адміністрація. Розробник – Ф-ОП Прудка І.А.
Підстава для розроблення детального плану – розпорядження голови Запорізької райдержадміністрації від 27.02.2017 № 99.
Техніко-економічні показники:
Площа ділянки, на яку розробляється ДПТ – 7,2 га
Площа забудови – 21550 м2
Орієнтовна висота будівлі – 10 м
Відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» у складі проекту містобудівної документації є розділ «Охорона навколишнього середовища», який є звітом про стратегічну екологічну оцінку. З метою одержання та врахування зауважень та пропозицій звіт оприлюднено на сайті Запорізької райдержадміністрації за посиланням http://zrda.gov.ua/.
Детальніше з основними техніко-економічними показниками проекту, графічними матеріалами, а також зі звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації в робочі дні (з 15 до 16 години, каб. 9) за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8, тел. 278-53-43.
Пропозиції надавати до відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької райдержадміністрації. Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької райдержадміністрації. Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистий підпис і повинні містити адресу об'єкту, схему земельної ділянки, стосовно якої надається пропозиція з визначенням проблемної зони, обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Кінцевий термін подання пропозицій до 31 січня 2020 року включно.
Проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації заплановано на 31 січня 2020 року о 10-00 годині у приміщенні Запорізької райдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8.

01_схема.pdf

02_опрный план.pdf

03_схема план обмеж.pdf

04_проектний план.pdf

05_схема транспорта.pdf

06_вертикал.pdf

07_инженерн.pdf

ПЗ ДСТУ с додатками 1.pdf

Четвер, 02 Січня 2020 11:28 | Переглядів: 296

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]