Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні мешканці Запорізького району!
Запорізька районна державна адміністрація проводить громадське обговорення (розгляд та врахування пропозицій громадськості) містобудівної документації з планування територій на місцевому рівні – «Детальний план окремої території для розміщення автозаправної станції на земельній ділянці, розташованій на території Балабинської селищної ради Запорізького району Запорізької області за межами населеного пункту у вздовж траси М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта».
Метою розробки даної містобудівної документації є визначення функціонального призначення та параметрів земельної ділянки для розміщення АЗС, визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, створення можливості для подальшого проектування та будівництва.
Детальний план містить графічні та текстові матеріали, а також додатки.
Замовник розроблення проектів містобудівної документації - Запорізька районна державна адміністрація. Розробник – Ф-ОП Прудка І.А.
Підстава для розроблення детального плану – розпорядження голови Запорізької райдержадміністрації від 08.11.2019 № 478.
Техніко-економічні показники:
Площа ділянки, на яку розробляється ДПТ – 0,4464 га
Площа ділянки АЗС – 0,12 га
Площа забудови – 336 м2
Відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» у складі проекту містобудівної документації є розділ «Охорона навколишнього середовища», який є звітом про стратегічну екологічну оцінку. З метою одержання та врахування зауважень та пропозицій звіт оприлюднено на сайті Запорізької райдержадміністрації за посиланням http://zrda.gov.ua/.
Детальніше з основними техніко-економічними показниками проекту, графічними матеріалами, а також зі звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись за посиланням http://zrda.gov.ua/ та у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації в робочі дні (з 15 до 16 години, каб. 9) за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8, тел. 278-53-43 (враховуючи карантинні обмеження).
Пропозиції надавати до відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької райдержадміністрації. Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької райдержадміністрації. Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистий підпис і повинні містити адресу об'єкту, схему земельної ділянки, стосовно якої надається пропозиція з визначенням проблемної зони, обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Кінцевий термін подання пропозицій до 4 серпня 2020 року включно.
Проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації заплановано на 5 серпня 2020 року о 10-00 годині у приміщенні Запорізької райдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8.

01_схема.pdf

02_iсн.pdf

03_1_проект.pdf

03_2_проект.pdf

04_вертикал.pdf

05_сети.pdf

ПЗ_ДСТУ.pdf

Четвер, 02 Липня 2020 15:26 | Переглядів: 306

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]