Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Зарахування невикористаних коштів житлової субсидії на поточні рахунки одержувачів субсидії в АТ «Ощадбанк»

Після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, відображені на облікових записах одержувачів житлової субсидії, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються одержувачам субсидійшляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в Банку.
1. Для категорії клієнтів, які мають поточні рахунки, відкриті в АТ «Ощадбанк», для виплати соціальної допомоги/депозитів та процентів по ньому/заробітної плати, відриті на тарифному пакеті «Мій рахунок» або «Зарплатний», в автоматичному режимі на підставі персональних даних одержувачів субсидії, які зазначені в реєстрах нарахованих субсидій, здійснюється пошук в інформаційних системах Банку поточних рахунків, по яким не встановлено блокування операцій, не накладено арешт та платіжні картки, які випущені до цих рахунків не заблоковані.
!!!У разі наявності у клієнта декількох поточних рахунків, обирається поточний рахунок, дата відкриття якого найближча до поточної дати.
2. Для категорії клієнтів, які не мають відкритих поточних рахунків, в АТ «Ощадбанк», для виплати соціальної допомоги/депозитів та процентів по ньому/заробітної плати, відриті на тарифному пакеті «Мій рахунок» або «Зарплатний» після автоматичного пошуку поточних рахунки, та у разі відсутності у клієнті рахунків, Банком в автоматичному режимі відкриваються поточні рахунки на користь одержувачів субсидії.
!!! Поточний рахунок відкривається у ТВБВ, яке найближче територіально розміщено до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення, в який подавалася заява на призначення субсидії.Одержувач субсидії після 10 червня 2019 рокуможе звернутися до контакт-центру АТ «Ощадбанк»(тел.0-800-210-800) для уточнення адреси ТВБВ, в якому йому відкрито рахунок.
3. Одержувач субсидії звертається до ТВБВ Банку, в якому відкрито рахунок, з документами що дають змогу Банку верифікувати клієнта (паспорт, РНОКПП) та отримує електронний платіжний засіб (платіжну картку).
Нагадуємо, що:
 поточні рахунки на тарифному пакеті «Мій рахунок» - відкриваються безкоштовно;
 видача коштів з поточних рахунків, відритих на тарифному пакеті «Мій рахунок» в касі Банку, банкоматах Банку та банках – партнерів здійснюється без комісійної винагороди;
 зарахування коштів готівкової субсидії на поточні рахунки клієнтів, відкриті на рахунки для виплати соціальної допомоги/депозитів та процентів по йому/заробітної плати здійснюється без комісійної винагороди;
 комісія за підключення до смс-інформування сплачується відповідно до Тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжної картки за тарифним пакетом «Мій рахунок».

Інструкція по реєстрації ФО в ПК.docx

Четвер, 06 Червня 2019 08:08 | Переглядів: 178

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]