Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

А МИ НА МОРЕ…

Ні для кого не було несподіванкою, що профспілковий комітет працівників культури Запорізького району вже п’ятий рік поспіль організовує подорож до довгоочікуваного за рік теплого і ласкавого моря у Щасливцево.
Казати, що ми чудово відпочили, майже нічого не казати, бо поїздка удалася на славу! Це – і сучасні затишні люксові номери, і блакитне лагідне море, і гаряче лікувальне джерело, і найсолоніші озера, і, найголовніше, неперевершені люди нашої групи, які постійно вносили заряд позитивних емоцій! Кожен день закінчувався суперовими вечорами відпочинку з піснями, танцями під музичний супровід (баян) Петра Ульяненка та авторськими гуморесками Юрія Галка. До того ж, традиційно, ми зробили сценічну ролеву казку з працівниками закладів культури району під назвою «Чебурек». Завзято співали і в електричці дорогою додому!..
Славний відпочинок та цінне оздоровлення, добрі враження та чуйні спогади – це той скарб, який був привнесений кожному члену профспілки з Біленького, Мар’ївки, Наталівки, Веселянки, Новоолександрівки, Кушугуму, Шевченківського, а також – працівникам районного центру культури і дозвілля.
Як приємно було знову об’єднатися під променями яскравого літнього сонечка….Чудово відпочивалося, тепер – активно за улюблену справу – роботу в культурі рідного району!
Дуже дякую усім за позитивне взаємоспілкування!

Голова профспілки Тетяна Чудновська



Четвер, 01 Серпня 2019 14:02 | Переглядів: 272

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]