Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Фахівці фіскальної служби провели тренінг для вимушених переселенців

Представники фіскальної служби області долучилися до заходів Міжнародної організації з міграції в рамках проекту "Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні".

11 травня у Запоріжжі відбувся навчальний тренінг для підприємців-переселенців з Донецької та Луганської областей і Криму, а також для учасників АТО та місцевих підприємців. Основною темою для обговорення стали особливості оподаткування діяльності приватних підприємців.

Учасники зустрічі мали можливість розглянути найбільш актуальні аспекти податкового законодавства, які необхідні для відкриття власної справи та сумлінної сплати податків під час провадження підприємницької діяльності.

У процесі спілкування підприємці розібралися у основних новаціях законодавства, зокрема щодо податку на доходи з фізичних осіб, єдиного соціального внеску, застосування спрощеної системи оподаткування фізичними особами, а також з перевагами користування електронними сервісами фіскальної служби.

Такі навчальні тренінги не тільки сприяють інформаційній обізнаності підприємців, але й допомагають їм якнайшвидше адаптуватися для подальшого розвитку власної справи.

 

Переглядів: 439

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]