Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Про цифровізацію податкових послуг напередодні Міжнародного ІТ-форуму

 

У найближчу п'ятницю у Запоріжжі відбудеться одна з наймасштабніших подій – щорічний International IT Forum, темою якого обрано "Цифрове майбутнє". Топ-спікерами заходу стануть віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов.
Напередодні публічного обговорення в прямому ефірі телеканалу "Z" у програмі "Акценти дня" в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський та організатор міжнародного форуму Артур Гарслян говорили про важливість впровадження інновацій для бізнесу та держави.
Як долучитися до онлайн послуг та скільки запоріжців вже користуються сервісами від податкової – про це розповів керівник податкової служби регіону, який повідомив про нові можливості Електронного кабінету та впровадження сучасних ІТ-рішень для якісного обслуговування платників та адміністрування податків.
Як зазначив Руслан Рачинський, податкова служба постійно працює над удосконаленням електронних сервісів, тож IT Forum стане черговим майданчиком для презентацій та розгляду інновацій.
Повну версію програми "Акценти дня" дивіться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=8IJchtAksao&t=1240s.

 

Переглядів: 166

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]