Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Що потрібно знати працедавцям для оформлення працівника на роботу – запорізькі податківці надали роз'яснення

Повідомлення про прийняття працівника – важлива складова оформлення трудових відносин. Що необхідно знати працедавцям перед допуском робітників – фахівці податкової служби надали консультації під час засідання круглого столу, який сьогодні відбувся в Запорізькому міському центрі зайнятості.
Як повідомила завідувачка сектору розгляду звернень платників податків управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Олена Бессонова, повідомлення про прийняття на роботу подає керівник підприємства, установи, організації або фізична особа-підприємець до територіальних органів ДПС за місцем обліку. Вона підкреслила, зробити це необхідно до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором. Документ можна направити до податкової служби в електронній формі з використанням кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.
Було наголошено, допуск працівника до роботи без повідомлення ДПС є порушенням законодавства, за яке передбачена фінансова відповідальність.
У ході круглого столу роботодавцям роз'яснили аспекти щодо оплати праці, оподаткування заробітних плат ПДФО, ЄСВ і військовим збором, а також застосування податкової соціальної пільги.
Під час спілкування суб'єкти господарювання отримали відповіді на інші питання щодо сплати податків.

Переглядів: 142

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]