Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Запорізька торгово-промислова палата відзначає 80-річчя: підсумки конференції членів ЗТПП

Запорізька торгово-промислова палата приймала вітання від членів та партнерів організації з нагоди 80-тої річниці з дня заснування.
Відкриваючи ювілейну конференцію, президент Запорізької ТПП Володимир Шамілов відзначив основні здобутки Палати з надання бізнес-послуг. Він підкреслив, що нині у складі ЗТПП більше півтисячі компаній, а серед основних напрямів роботи – сприяння інтеграції бізнес-середовища до міжнародної співпраці та підтримка їх конкурентоздатності.
ЗТПП – це найбільша в регіоні бізнес-асоціація, яка підтримує активний діалог з державними органами влади, зокрема, ефективною є взаємодія з податковою службою області з вирішення актуальних для суб'єктів господарювання проблем і роз'яснення законодавчих норм.
Також одним із пріоритетів є організація виставок, форумів та інших заходів. Саме у ці дні у виставковому центрі "Козак Палац" триває ІV спеціалізований аграрний форум "AgroPro" та спеціалізована виставка для аграрного бізнесу "АгроТехСервіс-2020".
Під час конференції Запорізьку ТПП привітали очільники обласної ради, облдержадміністрації, міської ради, керівники підприємств і міжнародні партнери.
За розвиток запорізького підприємництва, об'єднання та зміцнення бізнес-спільноти, вагомий внесок у соціально-економічний та інтелектуальний потенціал регіону в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський вручив подяку президенту Запорізької торгово-промислової палати Володимиру Шамілову.

Переглядів: 179

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]