Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Громадські організації Запорізької області навчатимуться фінансовому менеджменту

Сьогодні заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Анна Пужай-Череда взяла участь у спільному брифінгу в рамках проекту "Фінансовий менеджмент для неприбуткових організацій", який реалізується в рамках підтримки територіальних громад України у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб. Він є однією з ініціатив інфраструктурної програми Німецького уряду. Організаторами зустрічі стали громадські організації "Інститут податкових реформ" та "Агенція регіональних ініціатив".
Голова ради ГО "ІПР" Олена Хотенко зазначила, що проект сприятиме організаційній спроможності та фінансовій стійкості громадських організацій, а також зменшенню проблемних ситуацій, які можуть виникати при взаємодії із контролюючими органами.
Заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Анна Пужай-Череда побажала успіху започаткованому німецько-українському проекту та підкреслила, що фіскальна служба Запорізької області використовує усі наявні ресурси задля налагодження ефективного діалогу з громадськими об'єднаннями регіону. Також вона нагадала, що 1 липня закінчується термін внесення змін до установчих документів неприбуткових організацій, яких на сьогодні до нового реєстру включено майже 7 тисяч, та закликала не зволікати із приведенням статутів у відповідність до чинного законодавства.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 489

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]