Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БІЗНЕСУ

 

Головним управлінням Державної податкової служби у Запорізькій області затверджено наказ від 15.06.2020 року № 1069 «Про проведення операції «Курорт – 2020».

У зв’язку з проведенням перевірок дотримання вимог чинного законодавства суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у місцях масового відпочинку громадян протягом курортного сезону 2020 рокуГоловне управління ДПС у Запорізькій області наголошує на необхідності дотриманні законодавства при здійсненні господарської діяльності суб’єктами господарювання на узбережжі Азовського моря у період курортного сезону, а саме :
- проведеннярозрахунковихоперацій на повну суму покупки (наданняпослуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботиреєстраторирозрахунковихоперацій з роздрукуваннямвідповіднихрозрахунковихдокументів, видаватиособі, в обов'язковому порядку розрахунковий документ встановленоїформи на повну суму
- здійсненняторгівліпідакцизними товарами за наявностіліцензій на торгівлю
- сплатаєдиногоподатку, туристичногозбору, земельногоподатку, орендної платиза земельніділянки, єдиноговнеску, акцизногоподатку, податкуна доходифізичнихосіб та іншихподатків та зборіввизначеннихзаконодавством.
- оформлення трудових відносин суб’єктами господарювання всіх форм власності
Головне управління Державної податкової служби у Запорізькій області наголошує на необхідності здійснення легальної діяльності .
Пріоритетом в роботі ГУ ДПС у Запорізькій області є налагоджена партнерська співпраця з платниками податків. Така взаємодія сприяє забезпеченню своєчасного наповнення державної казни, а представникам бізнесу дає змогу вести успішну, законну та прибуткову господарську діяльність.

Дякуємо за розуміння !

 

Переглядів: 224

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]