Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Керівництво фіскальної служби взяло участь у роботі дванадцятої сесії Запорізької обласної ради

8 червня в.о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко взяла участь у засіданні 12 сесії обласної ради сьомого скликання, яке проходило за участю очільників Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, народних депутатів, представників органів місцевої влади та громадськості.
Предметом обговорення народних обранців стали питання життєдіяльності регіону, серед яких – програми з розвитку економіки, підприємництва, об'єднаних територіальних громад, запобігання і протидії корупції в Запорізькій області, виконання обласного бюджету та інші.
Як зазначила Юліана Козаченко, лише за п'ять місяців поточного року розпис місцевих рад з надходжень до бюджетів виконано майже на 110 відсотків. При фактичних надходженнях у 3,5 мільярда гривень область додатково отримала понад 311 мільйонів гривень податків і зборів. При чому найбільші суми забезпечено за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб – 1,9 мільярда та плати за землю – більш ніж 607 мільйонів. В цьому контексті одним із векторів спільної роботи фіскальної служби області із органами виконавчої влади є виведення економіки з "тіні", а саме протидія порушенням на ринку праці, боротьба із зарплатами у "конвертах", підвищення рівня заробітних плат, а також детінізація агросектора.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 388

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]