Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Засідання міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва: про що має знати запорізький бізнес

 

У Запоріжжі у форматі онлайн-конференції відбулося засідання міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва. З представниками бізнесу та громадських організацій спілкувалися фахівці Запорізької міської ради, податкової служби та Національної поліції області, а також інших державних органів.
Під час засідання підприємці цікавились новаціями податкового законодавства для малого та середнього бізнесу. Податківці ознайомили платників із особливостями використання книг обліку доходів і витрат, адміністрування і сплати єдиного податку і єдиного внеску, а також нещодавніми змінами у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій.
Було наголошено, що фахові роз'яснення стосовно практичної реалізації норм податкового законодавства, матеріали щодо останніх змін у сфері оподаткування та іншу корисну інформацію суб'єкти підприємництва можуть знайти на офіційних ресурсах податкової служби: на вебпорталі ДПС та субсайті ГУ ДПС у Запорізькій області. Крім того, на сторінці ДПС у Запорізькій області у соцмережі Facebook платники мають можливість поставити та отримати відповіді на свої запитання.
Особливу увагу було приділено дистанційним послугам, які наразі запроваджує податкова служба. Так, серед останніх проектів ДПС – розширення можливостей Електронного кабінету платника, програмні РРО, запуск сервісу InfoTAX, який реалізовано у месенджерах Telegram і Viber.
У ході обговорення підприємців запросили до тестування і використання Е-послуг, які сприяють легкій і доступній сплаті податків.
Крім того, на координаційній раді учасники заслухали звіт щодо виконання заходів з ліквідації стихійної торгівлі на території м. Запоріжжя.

 

Переглядів: 127

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]