Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Актуальні новації законодавства: навчальний модуль для фахівців податкової служби

 

З початком року податкове законодавство набуло змін. Тож, для надання якісних сервісних послуг та адміністрування податків і зборів співробітники Головного управління ДПС у Запорізькій області підготували для колег навчальний модуль, який дозволить актуалізувати та узагальнити інформацію щодо оновлених норм.
Три дні поспіль фахівці служби брали участь у профільних тренінгах та семінарах. Зокрема, тематика занять стосувалася нововведень в адмініструванні податку на прибуток, податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, єдиного податку для фізичних осіб-підприємців спрощеної системи оподаткування.
Крім того, на семінарах розглядалися питання запровадження концепції притягнення до відповідальності платників податку за податкові правопорушення за умови доведення його вини, а також основні аспекти методології виявлення та опрацювання податкових ризиків в частині податкового контролю за трансфертним ціноутворенням та інші зміни податкового законодавства.
Проходження навчального модулю стало одним з етапів підвищення кваліфікаційних знань фахівців служби та ефективним інструментом підвищення якості роботи податкової служби регіону.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Переглядів: 125

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]