Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Узгоджені заходи для забезпечення законності і правопорядку в регіоні. Підсумки координаційної наради керівників правоохоронних органів

 

У Запоріжжі під головуванням керівника обласної прокуратури Віктора Приходько відбулася координаційна нарада очільників правоохоронних органів регіону. У засіданні взяли участь голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, в. о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Сергій Вінніченко, начальник ГУ Національної поліції області Микола Лушпієнко, начальник УСБУ області Борис Безрукий, директор Територіального управління ДБР Ігор Гаврилюк, начальник управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС області Богдан Красюк, начальник слідчого управління ГУ ДФС області Артем Радзівіло та співробітники регіональної прокуратури.
Керівники відомств підбили підсумки роботи правоохоронних органів, розглянули стан протидії злочинності, корупції та профілактики вчинення кримінальних правопорушень, а також визначили першочергові пріоритети.
Як повідомив Роман Афонов, за останній час відбулася повна демілітаризація податкової служби. Виведення податкової міліції зі складу ДПС стало важливим кроком до посилення сервісної складової. Втім, важливим стратегічним завданням роботи залишається контроль за повнотою та своєчасністю сплати податків, боротьба із відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, виявлення фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією незаконних прибутків та фінансуванням тероризму.
Упродовж 2020 року фахівці податкової служби підготували та передали до правоохоронних органів 306 аналітичних матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень на загальну суму збитків 5 мільярдів 389 мільйонів. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про правопорушення та приєднано до кримінальних проваджень 293 матеріали.
Роман Афонов подякував колегам за співпрацю та висловив сподівання на посилення взаємодії контролюючих і правоохоронних відомств.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Переглядів: 122

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]