Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

У фіскальній службі області напередодні Дня Конституції відзначили кращих працівників

Напередодні Дня Конституції України у фіскальній службі відбулися урочисті збори за участю керівництва ДФС Запорізької області, Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради.
Звертаючись до колективу, голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль звернув увагу, що податкова система та органи ДФС наразі знаходяться в умовах реформування, що не заважає її співробітникам успішно виконувати поставлені перед ними завданнями з наповнення бюджетів. Губернатор відзначив високий професіоналізм запорізьких фахівців ДФС та висловив побажання, щоб реорганізація пройшла результативно.
На значному внеску фіскальної служби у забезпечення бюджетів громад наголосив голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак. Завдяки ефективній роботі регіон у цьому році має бюджет розвитку.
У свою чергу, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко висловила подяку працівникам служби:
– Я пишаюся тим, що ми не тільки працюємо задля наповнення державної скарбниці, але й сумлінно виконуємо свій конституційний обов’язок у сплаті податків. Ваша відповідальна праця є запорукою прогресивних змін не тільки в державі в цілому, а й у Запорізькому регіоні, який, за останніми даними, лідирує за показниками децентралізації. Ми констатуємо зростання доходів усіх територій Запорізької області. А це – додаткові гарантії їх стабільного розвитку та виконання соціально-економічних програм.
Під час заходу за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Запорізької області та з нагоди Дня Конституції України медалями "За розвиток Запорізького краю" нагороджено заступника начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Анну Пужай-Череду та заступника начальника Олега Матвійчука, орденами "За заслуги перед Запорізьким краєм" – начальника Запорізької об’єднаної державної податкової інспекції Антоніну Вагилевич та начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС області Артема Радзівіло.
Крім того, розпорядженням голови Запорізької ОДА грамотою Запорізької облдержадміністрації відзначено співробітника фіскальної служби Запорізької області – полковника податкової міліції Олександра Іващенка, який у складі спецпідрозділу "Фантом" ніс службу у зоні проведення Антитерористичної операції. Також відзнаки від керівництва області отримали кращі співробітники обласного апарату фіскальної служби та територіальних органів.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 380

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]