Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Власна справа: як стати приватним підприємцем учаснику АТО

Питання працевлаштування учасників АТО останнім часом набуває неабиякої актуальності. І держава, і громадські активісти пропонують чимало ініціатив для полегшення адаптації колишніх воїнів до сучасних економічних реалій.
Тож, 23 червня усі зацікавлені сторони зібралися за круглим столом, щоб обговорити механізми створення та розвитку власної справи учасниками АТО у Запоріжжі. Представники фіскальної служби, міської та обласної влади, центру зайнятості, експерти громадських організацій разом із демобілізованими службовцями розглянули особливості ведення бізнесу – починаючи з реєстрації фізичної особи-підприємця, специфіки оподаткування, також обговорили можливі напрями фінансування та перспективи підприємницької діяльності у Запоріжжі.
Спектр питань для підприємців-початківців є дуже широким, тому учасники круглого столу вирішили продовжити взаємодію у подальших заходах. Представники державних органів засвідчили свою готовність до співпраці через надання консультацій, проведення предметних тренінгів та семінарів, а також запросили до участі у бізнес-інкубаторах.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 419

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]