Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

На соціальне і пенсійне забезпечення запоріжці спрямували майже дев'ять мільярдів гривень

 

У січні-жовтні запорізькі підприємці, організації та установи сплатили 8 мільярдів 944 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у жовтні до пенсійного і соціальних фондів надійшло 857 мільйонів гривень єдиного внеску.
Нагадаємо, на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану та протягом трьох місяців після припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану, штрафні санкції, визначені частиною одинадцятою статті 25 Закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" не застосовуються. Крім того, тимчасово платникам єдиного внеску не нараховується пеня, а нарахована пеня за ці періоди підлягає списанню.
У листопаді граничний термін подання податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за ІІІ квартал припадає на 9 число. А останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за жовтень 2022 року роботодавцями за найманих працівників (крім гірничих підприємств) – 18 листопада.

Дякуємо запорізьким працедавцям за сумлінне наповнення бюджетів та соціальних фондів. Підтримуємо країну разом!

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

Переглядів: 151

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]