Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Юліана Козаченко: "Завдяки спільній роботі обласної влади та фіскальної служби зарплатну заборгованість у регіоні скорочено на 28 мільйонів гривень"

В результаті спільних дій органів виконавчої влади та фіскальної служби регіону підприємства погасили заборгованість із заробітної плати на 28 мільйонів гривень. Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, з цієї суми до бюджетів сплачено понад 10,2 мільйона, зокрема, 4,2 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 6,7 мільйона гривень єдиного соціального внеску.
Керівник фіскальної служби області повідомила, що з метою ліквідації зарплатних боргів та інших виплат у регіоні регулярно проводяться засідання обласної та територіальних комісій, під час яких розглядаються складні питання по кожному суб'єкту господарювання. Лише за вісім місяців поточного року на цих заходах було заслухано керівників майже 80 підприємств, які вчасно не розрахувалися зі своїми працівниками. На даний час 78 із них погасили заборгованість, 27 з яких у повному обсязі виплатили доходи співробітникам у сумі 9,4 мільйона, до бюджету надійшло 136 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та 65 тисяч гривень ЄСВ.
– Оскільки з початку року в нашій країні підвищено мінімальну зарплату ми працюємо над тим, щоб роботодавці виконували встановлені законодавством вимоги та виплачували її своєчасно та на належному рівні. Проводиться постійний аналіз звітності суб'єктів господарювання, вживаються механізми впливу, передусім, це роз'яснювальна робота, – відзначила Юліана Козаченко.
Вона наголосила, що упродовж цього року за результатами обласних та місцевих робочих груп за участю керівництва Запорізької облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади заробітні плати підвищені на понад 2,8 тисячі підприємствах, додатково до бюджетів надійшло 4,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та більш ніж 6 мільйонів гривень єдиного соціального внеску.

Переглядів: 343

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]