Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Детінізація агробізнесу дозволяє залучити до бюджету мільйонні резерви податкових надходжень

Майже 12 мільйонів гривень – такими є фінансові результати заходів "Врожай-2017". Кампанія з детінізації агробізнесу, зокрема, у сфері трудових та земельних відносин, ініційована керівництвом Запорізької облдержадміністрації, проводиться з початку року за участю державних органів влади та правоохоронних структур регіону.
На засіданні обласної робочої групи фахівці Головного управління ДФС у Запорізькій області повідомили, що станом на кінець вересня поточного року спільні заходи дозволили залучити додаткові надходження 3,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, 3,3 мільйона гривень ЄСВ 2,7 мільйона гривень єдиного податку, 2 мільйони гривень орендної плати за землю тощо.
Основний наголос спеціалісти ДФС роблять на аналітичній та роз'яснювальній роботі. Як результат – роботодавці вже добровільно оформили понад 2,5 тисячі найманих працівників, легалізовано більш ніж 8,6 мільйона гривень доходу. Додаткові надходження до бюджетів склали 3,5 мільйона, у тому числі – 1,5 мільйона гривень податку на доходи фізосіб, 1,9 мільйона єдиного соцвнеску та 129 тисяч гривень військового збору.
Також з початку проведення заходів 2,3 тисячі сільгосппрацівникам було збільшено розмір заробітної плати, до скарбниць та соціальних фондів нараховано 1,1 мільйона гривень ПДФО, 1,3 мільйона гривень ЄСВ та 90 тисяч гривень військового збору.
Крім того, встановлено 92 фізичні особи, які надавали послуги зі збору та переробки урожаю, отримуючи за це доходи без сплати податків.
Під час перевірок фінансово-господарської діяльності сільгоспвиробників за виявлені порушення податкового законодавства додатково донараховано податкових зобов'язань на загальну суму 3,5 мільйона.
Майже півмільйона гривень – саме на таку суму реалізовано безхазяйні посіви. Усього за цей час органи ДФС отримали від прокуратури та Національної поліції Запорізької області 41 матеріал щодо самовільно зайнятих земельних ділянок, недбайливі "господарі" яких засіювали на них пшеницю, просо, горох та ячмінь.
Наразі триває робота з відпрацювання суб'єктів господарювання, які ухиляються від сплати податків, а також з результативного виконання спільного плану кампанії "Врожай 2017" за всіма її напрямами.

Переглядів: 367

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]