Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Юліана Козаченко: "На Запоріжжі майже 11 мільйонів гривень залучено до бюджетів в результаті скорочення боргів по виплатам зарплат"

У Запорізькій області за дев'ять місяців поточного року заборгованість із виплати заробітної плати повністю або частково погасили 60 підприємств на суму 28,5 мільйона гривень.
Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, з цієї суми до бюджетів та соціальних фондів додатково залучено 4,5 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та майже 6,5 мільйона гривень єдиного соціального внеску.
Такими стали результати спільної роботи органів виконавчої влади та фіскальної служби області. Юліана Козаченко повідомила, що з метою скорочення зарплатних боргів у регіоні проводяться засідання обласної та територіальних комісій. На них запрошуються керівники підприємств, які мають заборгованість перед своїми працівниками. Під час цих заходів заслуховуються суб'єкти господарювання, вивчаються найбільш оптимальні механізми вирішення ситуації, складаються графіки виплат тощо.
У поточному році на обласному та районних рівнях члени комісії розглянули діяльність понад 60 підприємств. Як наслідок – половина з них повністю розрахувалася зі співробітниками, виплативши їм більш ніж 9,5 мільйона, з яких у вигляді податків до бюджету надійшло майже чверть мільйона.
Серед найбільших боржників – вісім підприємств різних форм власності, у тому числі, економічно активні, а також банкрути. Вони заборгували 3,2 тисячі працівникам 37 мільйонів. Робота органів виконавчої влади із ними триває.

Переглядів: 354

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]