Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації і фінансова звітність подаються протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного року

Неприбутковими підприємствами, установами та організаціями, які внесені фіскальним органом до Реєстру неприбуткових установ та організацій, звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації подається за базовий звітний (податковий) рік протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.
Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації прирівнюється до податкової декларації, його форма затверджена наказом Міністерства фінансів України в редакції від 28.04.2017 року №469.
Разом з тим, Податковим кодексом передбачені особливості подання Звіту професійними спілками, їх об’єднаннями та організаціями профспілок, які звітують лише у разі порушень вимог щодо неприбутковості.
Тобто, професійні спілки їх об’єднання та організації профспілок, які відповідають вимогам неприбутковості, можуть не подавати Звіт.
Неприбутковими підприємствами, установами та організаціями до фіскального органу разом зі Звітом про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації обов’язково подається річна фінансова звітність, яка є додатком та невід’ємною частиною Звіту.
Тобто неприбуткові підприємства, установи та організації повинні подавати Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та річну фінансову звітність протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.
Зазначена норма передбачена п. 46.1 та 46.2 ст. 46 Податкового кодексу України.

Переглядів: 443

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]