Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

У "Єдиному вікні" на Запорізькій митниці оформлюється понад 26 відсотків митних декларацій

Популярність "Єдиного вікна" на митниці постійно зростає – сьогодні на Запоріжжі кожна четверта митна декларація подається за допомогою зручного сервісу.
Усього за десять місяців 2017 року за принципом "Єдиного вікна" оформлено понад 11,7 тисячі документів, що складає 26,6 відсотка від загальної кількості.
Сьогодні "Єдино вікно" об'єднує фахівців підрозділів митниць ДФС та спеціалістів, які здійснюють санітарно-епідеміологічний, ветеринарно-санітарний, фітосанітарний, радіологічний та екологічний контроль.
Автоматизована система значно пришвидшує оформлення експортно-імпортних операцій. Отже, декларант має можливість подавати документи в одне місце. Далі завдяки єдиній електронній базі даних служби контролю та митниці в автоматичному режимі обмінюються інформацією про вантаж, який проходить через кордон України, і про результати його державного контролю.
Крім того, з метою удосконалення взаємодії між органами, задіяних у єдиній системі, проводяться практичні заняття-тренінги за участю працівників митних постів та контролюючих органів безпосередньо у місцях митного оформлення.
Докладно про митне оформлення, місця розташування "Єдиного вікна" та інша корисна інформація для суб'єктів ЗЕД розміщена на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/baneryi/mitne-oformlennya/subektam-zed/.

Переглядів: 392

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]