Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Керівництво фіскальної служби взяло участь у координаційній нараді з правоохоронної діяльності

Посилення взаємодії усіх правоохоронних та контролюючих органів області, ефективна боротьба зі злочинністю та корупцією, профілактика правопорушень – такі вектори подальшої діяльності були визначені під час сьогоднішньої координаційної наради у прокуратурі Запорізької області.
Захід відбувся під головуванням прокурора Запорізької області Валерія Романова за участю керівництва Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, прокуратури, фіскальної служби, Запорізької митниці ДФС, Головного управління Національної поліції та інших правоохоронних структур.
У ході наради учасники підбили підсумки діяльності відомств у поточному році. Було підкреслено, що обласною владою вживаються заходи, спрямовані на профілактику та протидію злочинній діяльності у регіоні. Для підвищення результативності цієї роботи та реалізації відповідної програми з обласного бюджету виділяються кошти, які спрямовуються на розвиток матеріально-технічної бази правоохоронних органів.
Окремо йшлося про виявлення порушень у сфері оподаткування, розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних з ухиленням від сплати податків і зборів у особливо великих розмірах, боротьбу з відмиванням і легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, транзитно-конвертаційними центрами тощо. Було наголошено на посиленні спільної роботи усіх відомств, задіяних у викритті фіктивного підприємництва, тіньових схем ухилення від сплати податків і мінімізації податкових зобов'язань.

Переглядів: 241

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]