Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Керівники Запорізької облдержадміністрації та Запорізької митниці провели зустріч з журналістами

Пріоритети роботи митниці у 2018 році стали основною темою під час сьогоднішньої зустрічі голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля та начальника Запорізької митниці ДФС Олексія Мужева із представниками мас-медіа.
На початку спілкування з журналістами очільник облдержадміністрації представив новопризначеного начальника Запорізької митниці ДФС, наголосивши, що Олексій Мужев має значний досвід роботи як у податкових, так й митних органах.
Костянтин Бриль побажав новому керівнику відомства успішного виконання поставлених завдань, у тому числі, з наповнення державного бюджету.
За словами голови облдержадміністрації, на сьогодні важливим є налагодження діалогу з бізнесом, залучення підприємств до митного оформлення у зоні діяльності Запорізької митниці. У результаті стимулювання і підтримки суб'єктів господарювання повинні зрости надходження платежів до бюджету, необхідних для реалізації у регіоні програм, передусім, з розвитку інфраструктури.
Як відзначив Олексій Мужев, серед пріоритетних напрямів діяльності митниці на поточний рік є сприяння учасникам зовнішньоекономічної діяльності м. Запоріжжя та Запорізької області, забезпечення митних находжень, прискорення проведення митних формальностей, реалізація системи "Єдине вікно", посилення механізмів управління ризиками та контролю.
Наприкінці зустрічі керівник митниці відповів на запитання журналістів та запросив присутніх на робочу нараду керівництва Запорізької митниці ДФС з найбільшими платниками податків та представниками контролюючих органів.

Переглядів: 258

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]