Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Юліана Козаченко взяла участь у сесії Запорізької обласної ради

У Запоріжжі відбулася дев'ятнадцята позачергова сесія Запорізької обласної ради сьомого скликання. У її роботі взяли участь народні депутати, керівництво Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, Головного управління ДФС у Запорізькій області, Запорізької митниці ДФС, інших органів виконавчої влади, правоохоронних структур.
На початку сесії були вручені відзнаки громадянам, які мають вагомі здобутки перед Запорізькою областю. Також присутні заслухали очільників правоохоронних органів про підсумки діяльності силових відомств.
Як повідомив у своїй доповіді прокурор Запорізької області Валерій Романов, за участю співробітників прокуратури та фіскальної служби у регіоні припинено діяльність транзитно-конвертаційних центрів, два з яких – міжрегіональні. Минулого року за закінченими кримінальними провадженнями стосовно ухилення від оподаткування до бюджету відшкодовано майже 9 мільйонів гривень, що вдвічі більше, ніж загальнодержавний показник.
Після виступів депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, більшість серед яких – кадрові, а також щодо власності територіальних громад, про передачу майна тощо.
Під час сесії внесені зміни і доповнення до рішення обласної ради "Про обласний бюджет на 2018 рік".
Як відзначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, у цьому році бюджетна децентралізація, зростання показників економіки та заходи з її детінізації повинні забезпечити додаткові надходження до бюджетів Запорізької області. Таким чином місцеві громади отримуватимуть фінансові ресурси для розвитку інфраструктури та реалізації соціальних та інших програм.

Переглядів: 339

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]