Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

У фіскальній службі Запорізької області відбулося робоче засідання колегії

31 січня у фіскальній службі області пройшло робоче засідання колегії, присвячене результатам діяльності у минулому році та основним напрямам роботи у 2018 році. Обговорення проходило під головуванням в. о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Юліани Козаченко за участю керівного складу служби регіону.
На початку роботи колегії Юліана Козаченко наголосила на стабільно високому рівні добровільної сплати податків у області – він становить 97,6%. Усього у минулому році запорізькі платники направили до держбюджету 5,5 мільярда гривень, що на 30 відсотків перевищує рівень надходжень 2016 року. До місцевих скарбниць області надійшло 7 мільярдів 163 мільйони гривень, доходи запорізьких громад збільшились на 1,3 мільярда або на 22 відсотки.
Окремо йшлося про скорочення податкової заборгованості. Було зазначено, що на Запоріжжі станом на 1 січня поточного року загальна сума податкового боргу становить майже 972 мільйони. Серед боржників є запорізькі державні та комунальні підприємства, які не сплатили до бюджетів майже 100 мільйонів гривень.
Під час колегії Юліана Козаченко відзначила пріоритетні напрями роботи фіскальної служби регіону у поточному році, серед яких удосконалення сервісних функцій, залучення платників до користування он-лайн ресурсами, передусім, "Електронним кабінетом", підвищення якості контролюючих, адміністративних та інформаційних послуг. Крім того, серед пріоритетів діяльності органів ДФС – адміністрування ПДВ та недопущення формування схемного податкового кредиту. Також фіскальна служба області братиме активну участь у заходах "Врожай-2018" та "Курорт-2018", від яких очікується значний економічний ефект.
– У 2018 році перед фіскальною службою Запорізької області стоять досить амбітні завдання. З якими, я переконана, ми зможемо впоратися. Адже маємо для цього усі необхідні ресурси, над розвитком яких слід працювати кожному з нас кожного дня, – наголосила Юліана Козаченко.
Також учасники колегії розглянули підсумки контрольно-перевірочної роботи, організацію діяльності з погашення податкового боргу та питання запобігання корупційним й іншим правопорушенням в територіальних органах ДФС у Запорізькій області.

Переглядів: 302

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]