Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Податкова міліція Запорізької області відзначила своє 20-річчя

У фіскальній службі Запорізької області відбулися урочистості, присвячені двадцятиріччю з дня створення спеціальних підрозділів по боротьбі з податковими правопорушеннями. Податкових міліціонерів привітали в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко та перший заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Віталій Малий.
Звертаючись до присутніх, Юліана Козаченко наголосила на важливій ролі, яку відіграють підрозділи податкової міліції у захисті економічної безпеки регіону.
– З моменту формування спеціальних підрозділів і до сьогодні робота податкових міліціонерів спрямовується на сумлінне виконання поставлених державою завдань, основним з яких є запобігання податковим правопорушенням, – зазначила керівник фіскальної служби області.
Вітаючи присутніх зі святом, Юліана Козаченко побажала співробітникам слідчо-оперативних підрозділів професійних досягнень та успіхів.
У вітальній промові на адресу працівників податкової міліції Віталій Малий відзначив, що слідчі та оперативники фіскальної служби, окрім результативної роботи з детінізації економіки Запорізької області, вже протягом трьох років поспіль у складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом" несуть службу у зоні проведення АТО. Під час кожної ротації вони гідно виконують поставлені завдання у непростих умовах на лінії розмежування.
Під час урочистостей Юліана Козаченко вручила кращим співробітникам нагороди ДФС України та Всеукраїнської громадської організації "Спілки ветеранів та працівників силових структур України "Звитяга" з нагоди 20-річчя податкової міліції.

Переглядів: 378

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]