Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Представники влади і бізнесу обговорили подальші перспективи функціонування системи реєстрації податкових накладних

Засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва було присвячене розгляду ситуації із розблокуванням податкових накладних, реєстрацію яких призупинено до 1 грудня 2017 року. У заході взяли участь керівництво Запорізької облдержадміністрації, представники Головного управління ДФС у Запорізькій області, бізнесу та громадськості.
Як повідомив начальник управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління ДФС у Запорізькій області Дмитро Шаповалов, на даний час відбувається напрацювання пропозицій, щодо удосконалення роботи СМКОР та запровадження такого механізму дії системи, який відповідатиме вимогам, як бізнесу, так і держави. Тож, представники запорізького підприємництва також мають долучитися до цієї роботи.
У ході наради учасники обговорили урядовий проект постанови щодо блокування податкових накладних та наголосили на необхідності його доопрацювання.
Під час заходу відбулася дискусія щодо проблем, пов'язаних з нереєстрацією податкових накладних ПАТ "Запоріжжяобленерго" для суб'єктів господарювання за поставлену електроенергію.
За результатами обговорення члени координаційної ради вирішили найближчим часом направити до центральних органів виконавчої та законодавчої влади звернення щодо врегулювання ситуації із реєстрацією ПН.

Переглядів: 268

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]