Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Фіскальна служба Запорізької області підтримує постійний діалог із промисловцями і підприємцями регіону

У Запоріжжі відбулося засідання обласного союзу промисловців і підприємців "Потенціал" та обласної федерації роботодавців. Позицію фіскальної служби у заході представляли заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Антоніна Вагилевич та перший заступник начальника Запорізької митниці ДФС Антон Жучков.
Говорячи про результати діяльності, у тому числі, фінансово-господарські показники у 2017 році та пріоритети роботи на 2018 рік, президент ЗОСППР "Потенціал" Олександр Головко зазначив, що основна мета організації – представлення і захист прав та інтересів бізнесу у спільному діалозі з владою.
Так, у минулому році за участю членів "Потенціалу" та представників державних органів, зокрема, фіскальної служби області, проводились регулярні зустрічі з найбільш актуальних питань, які стосуються змін у податковому законодавстві, реєстрації податкових накладних, застосування реєстраторів розрахункових операцій, розмитнення товарів, сплати податків тощо. За результатами взаємодії були підготовлені пропозиції щодо внесення змін до законодавства.
Під час засідання учасники розглянули проблемні аспекти функціонування СМКОР. Як зазначила Антоніна Вагилевич, запровадження Системи моніторингу відповідності податкових накладних та розрахунків коригування було спрямоване на унеможливлення створення та розповсюдження "схемного" податкового кредиту з ПДВ. Наразі дію СМКОР призупинено для її подальшого удосконалення. Ця робота проводиться разом із представниками бізнесу, аби у тісній взаємодії з експертами та платниками податків розробити ефективний алгоритм функціонування СМКОР. Антоніна Вагилевич наголосила, що представники запорізької бізнес-спільноти також мають можливість запропонувати нові критерії оцінки ризиків та висловити своє бачення необхідних змін до законодавства.
У ході заходу було відзначено, що подальша спільна робота ЗОСППР "Потенціал" та органів влади буде спрямована на реалізацію проектів зі сприяння розвитку запорізького підприємництва.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 243

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]