Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Запорізька митниця підтримує ефективний діалог з бізнесом

Перші підсумки розширення співпраці контролюючих органів та бізнесу були розглянуті за участю керівництва обласної влади, фіскальної служби та запорізьких підприємств-експортерів. Захід відбувся за участю голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля, начальника Запорізької митниці ДФС Олексія Мужева, заступника начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Анни Пужай-Череди.
Як відзначив очільник облдержадміністрації, останнім часом покращилася ситуація із розмитненням товарів і сировини на Запорізькій митниці, до митного обслуговування на території області повернулися великі та середні підприємства. Костянтин Бриль наголосив, що для максимально ефективної роботи з наповнення бюджетів за рахунок митних платежів необхідно залучити невеликі запорізькі підприємства, які все ще розмитнюються на території інших областей.
У свою чергу, керівник митниці підкреслив, що одним з ключових завдань митних органів є усунення бюрократичної тяганини і штучних затримок під час митного оформлення та двосторонній діалог із суб'єктами господарювання.
– Сьогодні Запорізька митниця створює достатні умови для комфортного ведення зовнішньоекономічної діяльності. Порівняно з минулим роком товарообіг збільшився на 27 відсотків і склав майже 1,2 мільярда доларів. А за рахунок залучення до митного оформлення запорізьких експортерів, які раніше здійснювали митні процедури на інших митницях, надходження до бюджету зросли на 655 мільйонів гривень. Розпочали обслуговуватися у Запорізькій митниці 64 суб'єкти господарювання, додатково залучено понад 38 мільйонів митних платежів, – підкреслив Олексій Мужев.
Крім того, за результатами першого півріччя у рамках митного експерименту планується перерахувати близько 300 мільйонів гривень на ремонт запорізьких доріг, що сприятиме розвитку інфраструктури регіону.

Переглядів: 284

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]