Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Влада і бізнес координують зусилля у боротьбі з тіньовою економікою

Протидія незаконній торгівлі у Запоріжжі та функціонування оновленої системи електронного адміністрування ПДВ стали предметом обговорення представників обласної влади, громадських організацій та бізнесу під час засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва. У зустрічі взяли участь голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Антоніна Вагилевич, керівники інших державних органів та підприємці.
Одне з нагальних питань, що хвилює і бізнесменів, і контролюючі органи, ‒ незаконна підприємницька діяльність, яка шкодить розвитку легального сектору економіки та зменшує бюджетні надходження. Учасники обговорення прискіпливо розглянули порядок взаємодії фіскальної служби та правоохоронних органів під час проведення перевірочних заходів, зокрема, торгових об'єктів, що реалізують підакцизну продукцію.
Окрему увагу члени координаційної ради приділили функціонуванню оновленої Системи моніторингу податкових накладних. Результати проведеного аналізу дозволили зробити висновок про позитивні зміни у роботі СМКОР. Насамперед, це суттєве зменшення кількості заблокованих податкових накладних, і як наслідок – безперешкодне формування податкового кредиту, можливість подальшої співпраці з контрагентами, своєчасне відшкодування ПДВ та ефективна протидія ухиленню від сплати податку.

Переглядів: 219

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]