Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

У Запорізькій області легалізовано працю майже 400 громадян

Результати роботи з детінізації ринку праці обговорили керівники обласної влади, фіскальної служби, Пенсійного фонду, Держпраці та представники підприємств під час розширеної наради. Захід відбувся за участю голови правління Пенсійного фонду України Олексія Зарудного, губернатора Запорізької області Костянтина Бриля, голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака, заступника начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Антоніни Вагилевич, керівництва інших державних органів та місцевого самоврядування.
Під час наради начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Запорізькій області Олена Щедровська повідомила, що робота фіскальної служби щодо підвищення та легалізації заробітних плат відбувається за декількома напрямами: спільні дії з органами місцевого самоврядування, Пенсійного фонду та Держпраці; участь у міжвідомчих робочих групах та комісіях; контрольно-перевірочні та профілактичні заходи з роботодавцями стосовно дотримання податкового законодавства.
Олена Щедровська зазначила, що з початку року працівники органів ДФС області провели 78 перевірок, у ході яких легалізували працю 384 громадян. За результатами встановлених порушень до бюджетів донараховано 28,4 мільйона гривень, у тому числі 25,5 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, 2,3 мільйона гривень єдиного соціального внеску та 600 тисяч гривень військового збору.
Учасники засідання проаналізували ситуацію, що склалася із зайнятістю населення в Запорізькій області та наголосили на необхідності посилення спільної роботи з детінізації доходів, а також подальшому проведенні роз'яснювальних і контрольно-перевірочних заходів серед суб'єктів господарювання тих галузей, де існують ризики неофіційного працевлаштування найманих робітників та порушень законодавства про працю.

Переглядів: 246

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]