Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Родинні традиції запорізької фіскальної служби

Дитячі посмішки, цікаві активності, веселий сміх, яскраво та креативно одягнені колеги – таким запам'ятається запорізьким податківцям чудовий літній день на природі. Вже стало доброю традицією на початку червня збирати велику родину фіскальної служби у мальовничому куточку острову Хортиця на День сімейного відпочинку.
Обласна профспілка ДФС організувала для працівників та їхніх рідних захопливу розважальну програму, запросивши своїх колег із Запоріжжя, Поліг, Вільнянська, Оріхова, Гуляйполя, Токмака, Бердянська у гості до казки. Податківці мають неабияку фантазію, тому старанно та креативно підійшли до питання дрес-коду і підготували оригінальні костюми. Тож хортицькі галявини заповнили маленькі та дорослі індіанці, гноми, принцеси, вовчики, лисички, єдинорожки, феї, посіпаки, мушкетери та інші казкові персонажі.
Нудьгувати не було часу, адже на кожному кроці на учасників заходу чекали різноманітні майстер-класи: можна було поліпити з глини на справжньому гончарному крузі, розмалювати тарілочку, розписати пряничну хатинку, поскладати паперові іграшки, прикрасити обличчя аквагримом, пограти в X-box та отримати іграшку з повітряної кульки. Шість збірних команд взяли участь у казковому забігу, виконуючи один за одним квестові завдання: поцілити з лука чи арбалета, пройти павутиною, провести кульку лабіринтом, перевтілитися у сумоїста чи побігати на лижах.
Найбільш активні учасники свята та власники найяскравіших костюмів отримали цікаві призи. Як зазначила у вітальній промові керівник фіскальної служби Запорізької області Юліана Козаченко: "Найцінніше надбання цього дня виміряти неможливо, адже це незабутні враження у колі рідних та друзів".

Переглядів: 273

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]